Een reuzegebaar op coronaveilige afstand.

Deel dit artikel

unsplash-logoKelly Sikkema

Dit moet gevierd worden, maar ik kan niet naar je toe!?

Daar zit je dan…thuis. Dit terwijl net NU iemand dat speciale moment heeft. De verjaardag, het jubileum, een pasgeboren baby, een zwangerschap of welke speciale dag dan ook. Je kunt hoe dan ook nu niet op bezoek om samen een speciaal moment te vieren. Wat kun je wel doen?
Pasgeleden nog maakte ik dit zelf mee. Net nu in deze corona periode is het zoontje van een van mijn beste vriendinnen jarig. Zijn allereerste verjaardag en ik kan er niet naar toe! Toch wilde ik hen laten voelen dat zij belangrijk voor me zijn.
We hebben haar met het hele gezin reuzenballonnen gebracht. Op corona veilige afstand hebben we samen van dit moment kunnen genieten en hebben we dit speciale moment prachtig op de foto vastgelegd. Zie hoe fijn dit kleine moment even voor ons was!

Corona kan ons niet scheiden! Op afstand blijven wij verbonden!

We voelen ons meer verbonden dan ooit tevoren. Corona doet ons beseffen wat we voor elkaar betekenen en al helemaal onze naasten! Want wat als… mijn oma ziek wordt? Wat als mijn vriend of vriendin ziek wordt terwijl ze in de supermarkt aan het werken is? Mijn vriendin is helemaal alleen in quarantaine en ik kan er niet voor haar zijn?

Op deze momenten wil je elkaar steunen! Er voor een ander zijn! Elkaar steunen en samenzijn kunnen we nu niet doen op de manier waarop we dat graag zouden willen. We kunnen elkaar maandenlang niet in de ogen kijken, elkaar geen dikke kus geven, een knuffel of aanraking.

We zijn nu als tussentijdse oplossing aan het videobellen, maar dit voelt echt niet aan als voldoende verbinding. Al helemaal niet als iemand een bijzonder persoon voor je is. Het geeft je vast ook het gevoel dat je meer wilt!

Heeft het je al aan het denken gezet over wat jij wel kunt doen? Hoe ga jij mensen om je heen op een andere manier laten blijken dat zij bijzonder voor je zijn!? Hoe geef je hen wat extra’s in deze heftige periode?

Een groots gebaar is snel gemaakt!

Iemand die bijzonder voor je is of een groep mensen die bijzonder voor je zijn verdienen ook iets bijzonders. Iets waardoor zij meteen zien HOE bijzonder ze zijn. Een grootse boodschap en een groot gebaar.

Met een reuzeballon gevuld met helium geef je iemand letterlijk iets dat groot, uniek en bijzonder is. Weer eens wat anders dan een kaartje of een bosje bloemen. Hierdoor zal de ontvanger zich dan ook belangrijk en bijzonder voelen. Daarnaast ook enorm belangrijk nu het tovert een lach op eenieders gezicht!

Je kunt de ballon door ons op gepaste afstand laten bezorgen, maar het is zoals je hierboven al zag ook leuk om de ballon zelf op coronaveilige afstand te gaan brengen en jij ook een bijzonder moment te vieren of wil je iemand laten blijken dat je om hem of haar geeft?

Dit gebaar is snel en gemakkelijk gemaakt voor jouw bijzondere persoon/personen. Wil jij ook meer verbondenheid laten voelen op afstand. Bestel dan nu onze met helium gevulde reuzenballon(-nen)!

And make eachother smile…till we meet again!

unsplash-logoChermiti Mohamed
unsplash-logoMarkus Spiske

Meer lezen over reuzenballonnen? Lees onze blog:

Reuze ballon blog