B2B

 Ballonnenconcurrent

  • De beste kwaliteit
  • De laagste prijs
  • Het grootste assortiment
  • Officieel Cattex Dealer
  • Professionele latex ballonnen
  • Makkelijk bestellen
  • Kortingen bij grootschalige inkoop
  • Vandaag voor 16.00u besteld is dezelfde dag verzonden

 

Voordelige ballonproducten met extra kortingen

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, een feestje voor jou!

Wil je eenvoudig en voordelig inkopen voor jouw klanten? En wil je gebruik maken van onze snelle service en prachtige merken? Grootschalig als ook in kleine hoeveelheden inkopen?

Speciaal voor professionals en hobby ballondecorateurs in de evenementenbranche bieden wij aantrekkelijke prijzen en kortingen.

Zakelijke viering, verjaardagen op kantoor, opening, jubileum of een ander soort bedrijfsfeest? Ben jij verantwoordelijk voor de decoratie op feestlocaties? Ballon decorateur, event- of weddingplanner, fotograaf, ballonclowns, ballonblazer of welke ballonprofessional dan ook?   

Voordelig en makkelijk professionele ballonnen inkopen doe je bij de Ballonnenconcurrent. Wij zijn de enige leverancier in Nederland van goedkope, professionele Cattex ballonnen. lager in prijs dan Sempertex en Qualatex, maar toch van gelijkwaardige kwaliteit.

De ballonnenconcurrent heeft een ruim assortiment met feestartikelen en ballonnen, zodat jij je feestruimte kunt decoreren. Wij bieden je kwalitatieve decoratie tegen de scherpste prijzen van Europa!

Hoe krijg je een samenwerking & speciale kortingen?
Wil je goedkoop professionele ballonnen inkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons 20-jarige bestaan hebben wij jou zeker wat te bieden.

Nieuwsgierig geworden en zo snel mogelijk genieten van de voordelen?

Stap 1: Maak een account aan

Stap 2: Vul het B2B aanvraag formulier in

Na goedkeuring van de B2B aanvraag wordt jouw profiel binnen 7 dagen automatisch omgezet in een B2B account en kun je bestellen met korting. U kunt dan ook op dag 8 na aanmelding automatisch met korting bestellen. Dit ziet u terug in het winkelmandje.

Heeft u vragen of opmerkingen mail naar info@ballonnenconcurrent.nl

Groot evenement en marketing
B2B totaalconcepten ofwel event decoratie.

Heb je een event, evenement of marketingactie en ben je op zoek bent naar een totaalconcept? Bezoek dan onze pagina www.ballondeco.nl.

Wij brengen opvallend creatief jouw evenement onder de aandacht. Wij bedenken ideeën die mensen aantrekken. Met inflatables, vlaggen, ballonnen, inspirerende specials, ballondecoraties en vooral een flinke dosis lef creëren wij een omgeving die jouw publiek verrast, inspireert en amuseert.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via ons contactformulier.