B2B

 Ballonnenconcurrent

  • Professionele ballonnen
  • Scherpste prijzen van Europa
  • Officieel Cattex Dealer
  • Makkelijk bestellen
  • Kortingen bij grootschalige inkoop
  • Veilig en betrouwbaar bestellen
  • Vandaag voor 15.00u besteld is morgen in huis

 

Voordelige ballonproducten en extra kortingen

Inkopen bij de groothandel, een feestje voor jou!

Wil je eenvoudig en voordelig inkopen voor jouw klanten? En wil je gebruik maken van onze snelle service en prachtige merken? Grootschalig als ook in kleine hoeveelheden inkopen?

Speciaal voor professionals en hobby ballondecorateurs in de evenementenbranche bieden wij aantrekkelijke prijzen en kortingen.

Zakelijke viering, verjaardagen op kantoor, opening, jubileum of een ander soort bedrijfsfeest? Ben jij verantwoordelijk voor de decoratie op feestlocaties? Ballon decorateur, event- of weddingplanner, fotograaf, ballonclowns, ballonblazer of welke ballonprofessional dan ook?   

Voordelig en makkelijk professionele ballonnen inkopen doe je bij de ballonnenconcurrent. Wij zijn de enige leverancier in Nederland van goedkope professionele Cattex ballonnen. Prijsconcurrerend met Sempertex en Qualatex, doch getest op gelijkwaardige kwaliteit.

De ballonnenconcurrent heeft een ruim assortiment met feestartikelen en ballonnen, zodat jij je feestruimte kunt decoreren. Wij bieden je kwalitatieve decoratie tegen de scherpste prijzen van Europa!

Hoe krijg je een samenwerking & speciale kortingen?
Wil je goedkoop professionele ballonnen inkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons 20-jarige bestaan hebben wij jou zeker wat te bieden.

Nieuwsgierig geworden en zo snel mogelijk genieten van de voordelen?

 

Na goedkeuring wordt jouw profiel binnen 7 dagen automatisch omgezet in een B2B account en kun je bestellen met korting. U kunt dan ook op dag 8 na aanmelding automatisch met korting bestellen. Dit ziet u terug in het winkelmandje.

Heeft u vragen of opmerkingen mail naar info@ballonnenconcurrent.nl bel:  040 200 58 01

Groot evenement en marketing
B2B totaalconcepten ofwel event decoratie.

Heb je een event, evenement of marketingactie en ben je op zoek bent naar een totaalconcept? Bezoek dan onze pagina www.ballondeco.nl.

Wij brengen opvallend creatief jouw evenement onder de aandacht. Wij bedenken ideeën die mensen aantrekken. Met inflatables, vlaggen, ballonnen, inspirerende specials, ballondecoraties en vooral een flinke dosis lef creëren wij een omgeving die jouw publiek verrast, inspireert en amuseert.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via 040 200 58 01 of ons contactformulier.