HELIUM TANK

Een helium tank kopen? Wat is er leuker dan helium ballonnen? En dan kan je ze ook nog zelf opblazen! Geef je een feestje of ga je trouwen? Dan zijn helium ballonnen onmisbaar! Met onze heliumtanks kan je alle ballonnen opblazen die je maar wilt. Van metallic tot normaal tot folie ballonnen. Daarnaast haal je tot maar liefst 50 ballonnen uit één tank. Wil je weten hoeveel ballonnen je precies kan opblazen? Dit is namelijk afhankelijk van het formaat van de ballon. Ook de zweeftijd hangt af van het formaat. Neem om dit te weten een kijkje bij de beschrijving van het product. Zo weet jij precies welke ballonnen jij moet bestellen.  Wil je jouw zweeftijd verlengen? Maak dan gebruik van Hi-Float. Dit is een gel die je in de ballon aanbrengt. De gel droogt vervolgens op en vormt zo een coating aan de binnenkant. Door deze coating blijft het helium langer in de ballon zitten waardoor je jouw zweeftijd verdubbelt.

Filters sluiten
  •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Waarom zweven ballonnen? 
Een ballon blijft zweven wanneer deze is gevuld met helium vanwege het principe van drijfvermogen en de wet van Archimedes. Helium is een gas dat lichter is dan lucht, waardoor het een positieve opwaartse kracht uitoefent op de ballon wanneer deze ermee is gevuld. 

Onze heliumtank voor ballonnen is handig in gebruik 
De tank die wij verkopen op onze website is erg handig in gebruik. Nadat je het plastic hebt verwijderd van het kraantje, draai je die open. Vervolgens zet je de ballon op de zwarte tuit en buig je die naar boven. Zo komt het helium eruit en kan je de ballon vullen tot de gewenste grootte. Hoef je maar een aantal ballonnen op te blazen? Geen probleem, draai het kraantje goed dicht nadat je klaar bent en bewaar hem op kamertemperatuur. Zo kan je de tank goed bewaren. De volgende keer dat je een helium ballon wil opblazen heb jij meteen jouw heliumtank bij de hand!  

Voeg extra’s toe aan jouw ballon 
Als je helium ballonnen gaat opblazen is het erg handig om linten en gewichten bij de hand te hebben. Zo kan je trosjes maken en de ballonnen plaatsen waar je maar wilt. Vergeet niet de ballonnen netjes op te ruimen als je ze niet meer wilt gebruiken. Zo voorkom je dat ze in de natuur terecht komen. Voor meer informatie over onze heliumtanks kan je altijd contact met ons opnemen. Veel blaas plezier!