Filters sluiten
Filteren op:
Datum
Auteurs
Je kunt heel veel verschillende ballon figuren maken. Denk bijvoorbeeld aan een poppetje of dieren. Ook kan je bijvoorbeeld een muis, Abraham, Eva, of sneeuwpop maken. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken voor op een verjaardagsfeest, trouwdag, bedrijfsfeest, schoolfeesten of geboortes. In dit artikel geven we je tips hoe je deze figuren kan maken.
Een ballonenboog valt vaak in de schijnwerpers bij het evenement of feest. Daarom is het belangrijk dat je precies weet hoe je een mooie ballonnenboog maakt. In dit artikel leggen we je van A tot Z uit hoe je dit doet.
Organische decoraties worden steeds populairder en zien er fantastisch en luxe uit. Een organic (organische) ballonenboog is echter makkelijk om te maken als je precies weet wat je doet. Daarom helpen wij je in dit artikel hoe je een prachtige organische ballon decoratie maakt. Eerst gaan we kijken wat je nodig hebt om het te maken. Daarna leggen we je uit hoe je de organic boog in elkaar zet.

Cattex ballonnen

Cattex ballonnen zijn afkomstig uit Italië en beschikken over een zeer hoge kwaliteit. De kwaliteit van Cattex is zelfs vergelijkbaar met de kwaliteit van Sempertex en Qualatex latex ballonnen. De kwaliteit van ballonnen zijn voornamelijk belangrijk voor mensen en organisaties die ballondecoraties maken. In dit artikel leggen we je uit waarom de kwaliteit van ballonen zo belangrijk is en waarom het merk Cattex de beste keus is.
Een ballonpilaar, oftewel een ballonnenboom maken is relatief simpel. In dit artikel gaan we je alles uitleggen, zodat jij een fantastische ballonenpilaar kan maken!