Cattex ballonnen

Cattex ballonnen zijn afkomstig uit Italië en beschikken over een zeer hoge kwaliteit. De kwaliteit van Cattex is namelijk vergelijkbaar met de kwaliteit van Sempertex en Qualatex latex ballonnen. De kwaliteit van ballonnen zijn voornamelijk belangrijk voor mensen en organisaties die ballondecoraties maken, bijvoorbeeld ballonpilaren, ballonenbogen of ballon figuren In dit artikel leggen we je uit waarom de kwaliteit van ballonen zo belangrijk is en waarom het merk Cattex de beste keus is.

Cattex ballonnen zijn veel goedkoper

Cattex ballonnen zijn de meest voordelige ballonnen van hoge kwaliteit in Europa. Zo betaal je voor een zakje Cattex maar de helft van wat je zou betalen voor hetzelfde zakje Qualatex of Sempertex. Hierdoor kan je erg veel kosten besparen, zeker als je meerdere malen per jaar ballonnen koopt.

Ballonnenconcurrent.nl is een officiële aanbieder van Cattex ballonnen in Nederland. Dit betekent dat Cattex ballonnen exclusief te koop zijn in onze webshop in Nederland. Wanneer je grotere hoeveelheden bij deze webshop inkoopt, is het zelfs nog mogelijk om extra korting te krijgen. Hierdoor is de Ballonnenconcurrent dé aanbieder als het gaat om kwalitatief goede ballonnen. Daarnaast is deze producten dus goed voor je portemonnee.

De kwaliteit van Cattex ballonnen

Cattex is qua kwaliteit vergelijkbaar met andere A-merken zoals Sempertex of Qualatex. De voordelen van hoge kwaliteit ballonnen zijn als volgt:

  • Latex ballonnen gaan minder snel kapot.
  • De ballonnen blijven langer gevuld met lucht of helium, waardoor ze langere tijd mooi blijven.
  • Latex ballonnen hebben een mooiere glans.
  • Er zijn ontzettend veel kleuren en maten beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om zelf een kleur samen te stellen of te laten bedrukken.
  • Cattex ballonnen zijn geproduceerd in Italië. Hierdoor voldoet het productieproces aan Europese wetgeving met betrekking tot duurzaamheid en kwaliteit van het product. Ook zijn alle latex ballonnen van natuurrubber en 100% biologisch afbreekbaar. Meer informatie over ons duurzaamheidsbeleid vind je op onze Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-pagina.
  • Bij Ballonnenconcurrent.nl kunnen ballonnen besteld worden zonder minimale afname. Hierdoor kan je gemakkelijk zelf het merk Cattex proberen en deze eventueel vergelijken met producten die je voorheen hebt gebruikt.

 

De uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding van Cattex ballonnen maakt Ballonnenconcurrent dus een zeer intelligente keuze als je op zoek bent naar ballonnen. Bestel jouw latex producten op deze pagina.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.

Verwante artikelen