Over De Ballonnen Concurrent

Wij zijn altijd in een feeststemming! 

Het team van De Ballonnen Concurrent staat elke dag voor je klaar om je te verrassen. Tuurlijk met ballonnen in alle uitvoeringen (folie, latex, helium), fantasievolle vormen en oneindig veel kleuren. Opvallen met een luchtige boodschap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring in ballonnen zijn wij de grootste en voordeligste van Europa. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze prijzen zijn super scherp. 

Maar we hebben méér in huis dan ballonnen alleen. Ons assortiment is net zo groot als jouw fantasie. Om die te prikkelen, blijven we je keer op keer inspireren met trends, wannahaves en gadgets die jouw feest, evenement of bijzondere bijeenkomst onvergetelijk maken. Dat is onze missie. Onze collega’s gaan letterlijk de hele wereld over om sfeermakers te vinden die zorgen voor dat ‘wauw-effect’. Onze creativiteit kent geen grenzen. Maar ons inkoopbeleid wel. Wij selecteren alleen eerlijke producten, met oog voor milieu en omgeving. Het moet voor iedereen een feestje zijn, vinden wij. 

Wij weten hoeveel je aan je hoofd hebt tijdens het voorbereiden van een feest, verjaardag, jubileum of andere feestelijke bijeenkomst. Daarom zorgen we ervoor dat de verzending en afhandeling van jouw bestelling op rolletjes loopt. En heb je regelmatig grotere bestellingen? Dan kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke korting! Hier lees je er meer over. Onze voorraden zijn altijd up-to-date en bij ons geldt: afspraak is afspraak. Service met een gouden strik, daar geloven wij in. Test ons maar!

We komen graag snel op jouw feest :)