Onze merken

Cattex

Wie is Cattex?

Cattex maakt sinds 1931 natuurlijke latex ballonnen. Wat als een ambachtelijk bedrijf begon, groeide in 1987 uit tot een industriële organisatie. In reactie op de vraag naar nieuwe producten en de continu groeiende markt , heeft Cattex zowel de productie als de kwaliteit aanzienlijk verhoogd en zal dit ook in de toekomst blijven doen.

Cattex vervaardigt een compleet aanbod van ballon modellen en accessoires.  Van de kleinste waterballonnetjes tot gigantische ballonnen met een diameter van 1,90. Ook leveren zij vele verscheidene vormen ballonnen zoals harten, sterren, dieren en wat je ook maar kunt bedenken. Cattex vervaardigt ballonnen in alle kleuren van de regenboog. Pastel, standaard, metallic, transparant, titanium. En folieballonnen en ballon accessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken en zij vervaardigen het.  En wat dacht je van banners. Kortom bij Cattex valt er te kiezen.

Constante ontwikkeling en onderzoek van productietechnieken hebben Cattex in Europa gebracht tot een van de leiders in ballonnen.

Cattex logo
Vandaag de dag is Cattex dankzij hun kwaliteit, betrouwbaarheid en vastberadenheid een bekend merk over de hele wereld.

Kortom kies je ballonnen, dan kies je Cattex.