MVO

Ondernemen met respect voor de omgeving

Natuurrubber
Bij de Ballonnenconcurrent zijn wij van mening dat je feest kunt vieren en vrolijk kunt zijn met respect voor de natuur. Dat kan heel praktisch. Gebruik bijvoorbeeld minder kunststof. Er zijn alternatieven. Zo werken wij ecologisch met ballonnen van latex: natuurrubber dat 100% biologisch afbreekbaar is.

Voorkom zwerfafval

Folieballonnen gebruiken wij uitsluitend voor decoratie en nooit voor ballonwedstrijden of -oplatingen. Ook hier hebben we een advies voor de gebruikers. Als je rommel maakt, ruim het dan ook op. Voorkom zwerfvuil. Folie hoort thuis bij het restafval, wordt als zodanig verwerkt en komt niet terug in de omgeving.

Natuur is leven. Ze is van ons allemaal. Natuur is een levend monument dat uitnodigt, ontspant en inspireert. Dat vraagt om een wederdienst. Aan ons is het om zuinig te zijn op de natuur en haar te koesteren. Iedereen kan op zijn manier bijdragen en alle kleine beetjes helpen.
Wil je weten wat jouw impact is? Ga naar www.mijnverborgenimpact.nl doe de test en ontdek een goed begin om door te gaan.