Gender Reveal Party inspiratie

Bij een zwangerschap komen diverse feestelijke gelegenheden kijken. Denk hierbij niet alleen aan de geboorte van het kindje, maar ook aan de babyshower. Tijdens dit feestje wordt de aanstaande moeder in het zonnetje gezet. Een trend die een aantal jaren geleden overgewaaid is uit de Verenigde Staten, is de trend van de Gender Reveal Party. Dit is een extra feestje dat je kunt organiseren tijdens de zwangerschap. Je kunt de Gender Reveal Party op een aantal verschillende manieren vieren. In dit artikel geven we je een aantal ideeën om het geslacht van de baby bekend te maken!

 

De Gender Reveal Party vieren met ballonnen

De eerste optie is om een zwarte reuzeballon op te blazen en deze te vullen met roze of blauwe confetti. Wanneer je de ballon kapot prikt, wordt het geslacht bekend gemaakt! Ook kan je de zwarte ballon vullen met kleinere roze of blauwe mini ballonnen. Dit zorgt voor een leuk effect als je de ballon kapot knapt. Eventueel kan je de kleine ballonnen vullen met helium. Gebruik hiervoor onze heliumtank en zorg ervoor dat de kleine ballonnen niet in de natuur terecht komen!

Ook kan je de rest van de ruimte versieren met andere roze en blauwe ballonnen.

 

Gender reveal party met confetti kanonnen

Als je niet zo van ballonnen bent en een simpele onthulling wilt, kan je kiezen voor Gender Reveal confetti kanonnen. Je koopt simpelweg kanon met roze confetti of blauwe confetti. Laat deze bijvoorbeeld afschieten door de aanstaande ouders, broertjes of zusjes!

Met deze confetti kanonnen wordt het in ieder geval een knallende en vrolijke verrassing! Uiteraard is aan de buitenkant van het kanon niet zichtbaar welke kleur confetti erin zit.

 

Een Gender Reveal Party party met taart

Tijdens de Gender Reveal Party maak je het geslacht van je kindje bekend. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een Gender Reveal taart te eten met alle aanwezigen van het feest. Dit is een taart met roze vulling of blauwe vulling, die je pas ziet als je de taart aansnijdt.

De meeste mensen die een Gender Reveal Party organiseren, weten zelf ook nog niet wat het geslacht is van hun kindje. Zij geven de envelop met het geslacht van hun kindje aan de bakker om de Gender Reveal taart te bakken of laten de organisatie van het feestje over aan een goede vriend(in), die als enige het geslacht van het kindje weet. Dit maakt de Gender Reveal Party extra leuk en spannend.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.

Verwante artikelen