De leukste versieringen voor Koningsdag

Hoera, de koning is (bijna) jarig! Elk jaar wordt Koningsdag op 27 april in Nederland weer uitgebreid gevierd met onder andere markten, festivals en vooral héél veel oranje! In dit artikel geven we je een aantal voorbeelden van versieringen die jij kan maken met Koningsdag!

Voordat je begint met het lezen van de verschillende versieringen, is het belangrijk om te weten dat er veel verschil is in de kwaliteit van ballonnen. Zo denken veel mensen dat er weinig kwaliteitsverschil zit in ballonnen. Maar dit is niet het geval. Als je een versiering maakt van ballonnen, die van lage kwaliteit zijn, dan zullen de ballonnen snel knappen. De ballonnen van de Ballonnenconcurrent.nl zijn van hoge kwaliteit en kan je dus perfect gebruiken als je een versiering maakt van ballonnen. Daarnaast is de Ballonnenconcurrent.nl erg laag in prijs, als je dit vergelijkt met andere ballonnenmerken van hogere kwaliteit. In dit artikel leggen we je meer uit over de speciale ballonnen van de Ballonnenconcurrent.nl.

Maak een Koningsdag ballonslinger

Een ontzettend leuke en makkelijke versiering is een ballonslinger. Je kunt zo'n slinger erg gemakkelijk zelf maken met een Ballon vine. Aan deze ballon vine kan je ballonnen bevestigen, omdat er gaatjes in het lint zitten. Één lint is 5 meter lang, wat precies lang genoeg is voor de meeste slingers. Mocht je de slinger wat langer willen maken, dan kan je altijd twee ballon vines aan elkaar knopen. Gebruik oranje ballonnen of rode, witte en blauwe ballonnen om een leuk effect te krijgen. Ook kan je onze oranje link-o-loons gebruiken voor een slinger, deze ballonnen zijn speciaal gemaakt om aan elkaar te knopen. Daarnaast kan je er veel creatieve versieringen mee maken. Ten slotte kan je een oranje vlaggenlijn als versiering gebruiken, die een feestelijke uitstraling geeft.

Koningsdag ballonnenboog versiering

Een ballonnenboog wordt vaak gebruikt bij een ingang en is een van de meest klassieke ballondecoraties. Zo'n ballonnenboog kan je ook perfect gebruiken voor tijdens koningsdag. Je kunt de boog op veel verschillende manieren maken. In het artikel 'Hoe maak je een ballonnenboog?' leggen we je precies uit hoe je een ballonnenboog maakt. Een boog van ballonnen ziet er geweldig uit én is leuk om te maken! Gebruik hiervoor oranje ballonnen, met eventueel rood, wit en blauw.

Koningsdag ballontrosjes versiering

Een andere eenvoudige manier om te versieren met koningsdag is om ballontrosjes te maken. Deze trosjes kan je vervolgens ophangen als je deze vult met lucht. Het makkelijkst om de ballonnen op te hangen, is met modelleer ballonnen

Ook kan je ballonnen vullen met helium. Hierdoor blijven de ballonnen zweven. Gebruik hiervoor een heliumtank. Je kunt de ballonnen vastmaken aan een lint en deze bevestigen aan een gewichtje. Deze trosjes kan je bijvoorbeeld op statafels neerzetten. Het nadeel van latex ballonnen vullen met helium, is dat deze maar een aantal uren blijven zweven. Als je Hi-Float gebruikt op je latex ballonnen, blijven deze langer zweven. Een andere oplossing is om oranje folie ballonnen te gebruiken. Deze blijven minimaal een aantal dagen zweven.

Een ballonpilaar maken voor koningsdag

Een ballonpilaar wordt net zoals een ballonnenboog vaak gebruikt bij de ingang van het evenement. Je maakt een ballonpilaar met ballonnen van 26 cm en een reuze ballon. In het artikel 'Hoe maak je een ballonpilaar?' Leggen we uitgebreid uit hoe je een ballonpilaar maakt. Ook voor een ballonpilaar kan je oranje met eventueel rode, witte en blauwe ballonnen gebruiken.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.

Verwante artikelen