Vaderdag cadeau ideeën om te maken!

Op vaderdag worden alle papa’s in de schijnwerpers gezet. Ben jij papa, stiefvader, opa, schoonvader of neem je de zorg voor een kind op je als man zijnde. Dit is jouw dag!

Vaders worden op vaderdag vaak verwend met een ontbijt op bed en krijgen zij een cadeau of knutselwerkje van hun kinderen. Dit is natuurlijk heel erg lief en leuk, maar het is feest! Bij een feestje horen ballonnen!

Jouw papa is de allerliefste en dat moet gevierd worden! Laat je vader zich bijzonder voelen en maak van het ontbijt en de dag een feestje. Wij hebben voor jou de leukste latex ballonnen, folieballonnen en voor vaderdag verzameld.

Wil je er nou echt iets unieks van maken in een handomdraai? Wij hebben 3 tips voor jou op een rij gezet.

Jouw persoonlijke vaderdag boodschap met letterballonnen

De band met je vader is bijzonder. Vaak heb je als kind met hem een speciale taal. Jullie delen woorden of zinnen die je tegen een ander niet zegt en die speciaal van jullie zijn.

Meisjes hebben vaak een koosnaampje van hun vader gekregen zoals prinses, pummeltje of popje. Erg leuk om te geven als letterballon love you kus pummeltje.   Maar ook papa is de liefste, papa is een superheld, I love dad, best dad ever, super papa, kusje doen het vaak goed.

Als jongen heb je natuurlijk ook je eigen woorden. Denk hierbij aan vaders, pa of ouwe. Niemand zo slim als…, niemand zo sterk als…

Hoe dan ook je kunt het zo gek maken als je wilt. Je vader zal verrast zijn dit met jouw persoonlijke boodschap in letterballonnen. Wanneer je ze vult met helium kun je hem de boodschap laten raden… puzzelen maar!

Vaderdag ballonverrassing uit een doos

Verras je vader met een ballon die omhoog zweeft uit een doos. Deze verrassing tovert altijd een lach op iemand zijn gezicht!

Leuk om in de doos een envelopje te stoppen met een opdracht voor papa, de planning van de dag of gewoon een mooie brief.?

Bekijk bijvoorbeeld onze folieballon 'Je bent goud waard'. Voor een fantastich effect vul je de ballon met helium!

Andere vaderdag ideeën

Wat dacht je van een bos ballonnen in plaats van een bos bloemen met de gouden ballonnen, confetti met gouden sterren. Hier kun je makkelijk de boodschap papa je bent goud waard of jij bent mijn ster! Dit zal zeker een lach op je vaders gezicht toveren!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.