Hoe maak je een organic ballonnenboog?

Organische decoraties worden steeds populairder en zien er fantastisch en luxe uit. Een organic (organische) ballonenboog is echter makkelijk om te maken als je precies weet wat je doet. Daarom helpen wij je in dit artikel hoe je een prachtige organische ballon decoratie maakt. Eerst gaan we kijken wat je nodig hebt om het te maken. Daarna leggen we je uit hoe je de organic boog in elkaar zet.

Eenvoudig een organische ballonnenboog maken

Maak eenvoudig een kleine organic boog door middel van onze decoratie kits. In deze kit zitten alle onderdelen die je nodig hebt om zelf een organic boog te maken. 

Dit heb je nodig voor een professionele organic ballonenboog

Mocht je wat meer uitdaging willen of een grotere organische ballonnenboog willen maken, dan kan is het mogelijk om zelf verschillende onderdelen bij elkaar te zoeken. Denk hierbij aan de volgende onderdelen:

De meeste mensen hebben wel een voorkeur voor welk ballonnenmerk zij gebruiken. Er zijn dan ook meer verschillen per merk dan je vooraf zou verwachten. Het is bijvoorbeeld verstandig om een merk te kiezen met veel verschillende kleuren en formaten. Ook is het prettig om een goede prijs kwaliteit verhouding te hebben. Hierdoor kan je mooie decoraties maken die gezond zijn voor je portemonnee. In dit artikel leggen we je meer uit over verschillende ballonmerken.

Stappenplan organic ballonnenboog maken

Stap 1: Ballonnen opblazen en knopen

Eerst ga je je ballonnen opblazen met een pomp en vastmaken aan de balloon vine.  Maak op deze manier alle ballonnen vast aan de vine. Het het van belang dat je kwalitatief goede ballonnen gebruikt, zoals Cattex. Lees hier meer over het artikel waar we verschillende ballonnenmerken met elkaar vergelijken. 

Stap 2: Maak je organic ballonenboog vast

Wanneer je alle ballonnen aan elkaar hebt gemaakt, kan je deze aan een object bevestigen. Hierdoor blijft de organic ballonnenboog goed staan.

Een professionele organische ballonnenboog laten maken

Wil je liever door professionals je organic boog laten maken? Bestel dan een organic boog bij onze collega's van Ballondeco.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.