De 5 leukste carnavals versieringen

Eindelijk! We mogen weer Carnaval vieren! Daar hebben we allemaal naar uitgeleefd. Daarom is het tijd om dit jaar HE-LE-MAAL uit te pakken! En wat is nu Carnaval zónder een vrolijke carnaval decoratie? In dit artikel geven we je 5 ideeën hoe jij gemakkelijk een fantastische versiering voor Carnaval maakt! Of bekijk direct al onze Carnaval producten.

 

Voordat je begint met het maken van een Carnavals versiering met ballonnen, is het belangrijk om te weten dat er veel verschil is in de kwaliteit van ballonnen. Zo krijg je bij de meeste goedkopere winkeltjes om de hoek slechte kwaliteit ballonnen. Deze ballonnen zijn niet geschikt voor ballondecoraties, want deze zullen namelijk snel knappen. Gebruik daarom ballonnen van Cattex, die in Nederland exclusief te vinden zijn bij Ballonnenconcurrent.nl. Dit zijn ballonnen van de beste kwaliteit, voor een lage prijs.

 

Maak een carnavals slinger als versiering

Onze eerste aanbeveling is om een slinger te maken. Dit is erg eenvoudig om te maken en het heeft een geweldig effect. Daarnaast heeft een slinger een typische Carnavals uitstraling! Als je tijdens het Carnavallen erop let, zal je merken dat je deze slingers overal tegenkomt. Je maakt zelf zo’n slinger met een Ballon vine. Dit is een lint, waaraan je alle ballonnen bevestigd, door alle gaatjes die er in zitten. Één lint is 5 meter lang, wat precies lang genoeg is voor de meeste slingers. Mocht je een grotere slinger willen maken, dan kan je natuurlijk meerdere Ballon vines aan elkaar knopen.

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om deze slinger op te hangen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Vul de ballonnen bijvoorbeeld met helium met een helium tank, of gebruik een ballon gewichtje om de ballonnen aan de grond te bevestigen.

 Als toevoeging op een slinger van ballonnen, kan je gerland slingers bestellen. De ballonnenconcurrent heeft deze beschikbaar in verschillende kleuren. Bekijk de beschikbare garland slinger kleuren.

 

Maak een ballonnenboog in Carnaval stijl

Een ballonnenboog is een van de meest klassieke ballondecoraties, die je ook kunt gebruiken voor tijdens carnaval. De ballonnenboog kan je perfect plaatsen bij de ingang van het Carnavalsfeest, kroeg of tent. De ballonnenboog kan je op veel verschillende manieren maken, maar de basis blijft altijd hetzelfde. In het artikel ‘Hoe maak je een ballonnenboog?’ leggen we je van A tot Z uit hoe je zo’n boog maakt. Gebruik hierbij carnavalskleuren naar keus en je hebt een fantastische ingang van je feest!

 

Maak Carnaval ballonnen trosjes

maak eenvoudig trosjes in jouw gewenste Carnaval kleuren zoals blauw en oranje of groen, rood en geel. Knoop de ballonnen aan elkaar en hang ze op, dit gaat het makkelijkst door middel van modelleer ballonnen. natuurlijk kan je ook gebruik maken van helium ballonnen. Alle ballonnen van de Ballonnenconcurrent.nl zijn geschikt om te vullen met helium. Gebruik een helium tank om de ballonnen te vullen.

 

Gebruik folie ballonnen

Met folie ballonnen kan je erg gemakkelijk een leuke decoratie maken. Daarnaast kunnen folieballonnen een leuke toevoeging zijn aan de decoratie die je al hebt. Gebruik bijvoorbeeld Letter folie ballonnen en maak woorden zoals: ALAAF, CARNAVAL, LAMPEGAT, OETELDONK, KIELEGAT, KRUIKENSTAD of MEESTRECH.


Een ballonpilaar als carnavals versiering bij de ingang.

Een alternatief voor de ballonnenboog is een ballonpilaar. Een ballonpilaar wordt gemaakt met ballonnen van 26 cm en een grote ballon van 80 cm. Een ballonpilaar is wat makkelijker om te maken dan een ballonnenboog, dus als je een beginner bent, zijn twee ballonpilaren wellicht de beste keuze! In dit artikel leggen we je uitgebreid uit hoe je een ballonpilaar maakt.

 

Welke kleuren worden gebruikt in jouw Carnaval stad?

In elke stad zijn de kleuren van Carnaval weer anders. Voor jouw gemak hebben we de kleuren van alle grote Carnavalssteden op een rijtje gezet:

  • Lampegat (Eindhoven): blauw en oranje

  • Oeteldonk (Den Bosch): wit, geel en rood

  • Kruikenstad (Tilburg): groen en oranje

  • Kielegat (Breda): rood en oranje

  • Limburg: rood, geel en groen

Natuurlijk is het niet noodzakelijk om de kleuren van jouw stad of dorp te gebruiken. Het is ook gebruikelijk om heel veel verschillende kleuren te gebruiken. In de mix kleuren zak van de Ballonnenconcurrent.nl zitten alle kleuren in één zak.

 

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.

Verwante artikelen
Crepe garland slinger 24m 1st. Crepe garland slinger 24m 1st. - Rood
Inhoud 1 (€ 0,00 * / )
€ 2,25 * € 3,95 *
Latex ballon 80 cm 1 st. Latex ballon 80 cm 1 st. - Donker Roze
Inhoud 1 (€ 0,00 * / )
€ 3,95 *
Latex ballonnen 33cm 100 st. Latex ballonnen 33cm 100 st. - Mix
Inhoud 100 (€ 0,00 * / )
€ 10,95 *
Ballon vine 5 m Ballon vine 5 m
Inhoud 1 (€ 0,00 * / )
€ 4,37 *
Ballongewicht 160 gram Ballongewicht 160 gram - Goud
Inhoud 1 (€ 0,00 * / )
€ 1,29 *
Heliumtank voor thuis - 30 ballonnen Heliumtank voor thuis - 30 ballonnen
Inhoud 1 (€ 0,00 * / )
€ 39,94 *